Poradna Electronic Micro Autoalarm FLAJZAR Ema GSM

Autor: | Vloženo: 17.01.2015 000 08:33 | Témata: Poradna Electronic Micro Autoalarm FLAJZAR Ema GSM

Použití ?????

Dobrý den, Jelikož Jablotron je drahý napadlo mne koupit vaší Emu a spojit ji přes relé levného alarmu, který použiji i na ovládání centrálu dálkamau karavanu. Nebudu tím pádem řešit aktivaci sms. Přijdu z pláže, odemknu auto relé sepne nabíjení a tím deaktivuje a já nemusím strkat klíč, aby zapla origo zásuvka dobíjení. Dále levný alarm budu mít i dvouzonový na varování venku a Emu pouze na hrubší zásah použiji GSM. Bude to do karavanu. Nemáte pro mne komplexnější řešení? Díky.

  • 17. ledna 2015 - Odpověď partnera sekce LevnéAlarmy.cz

    Dobrý den!

    Nemyslím si, že by toto bylo zrovna ideální řešení. Hned prvních pár věcí, co mě napadnou, jsou výdrž baterie EMY - při Vámi zmiňovaném zapojení bude EMA při střežení fungovat pouze z baterie. Ta vydrží řádově několik hodin. Čili - necháte stát auto byť 1 den a jste bez EMY.
    Další problém je Vámi zmiňované střežení na vnější zónu kolem auta. Toto jednak nedoporučuji vůbec, protože to s sebou přináší velmi vysoké riziko falešných poplachů a jednak jsou tato čidla v součinnosti s GSM alarmy vysoce nespolehlivá. GSM je dokáže ovlivňovat a vyvolávat další falešné poplachy.

    Pokud chcete návrh reálně fungujícího zabezpečení, které bude funkční v době, kdy jej budete zrovna potřebovat, neváhejte se na mě obrátit. Stačí napsat email na naši technickou podporu.

    S pozdravem Jiří Tulach - LevneAlarmy.cz
    http://www.levnealarmy.cz/

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.