Nejnovější recenze ze sekce Autoalarmy
Čidlo zatím nemám namontované, teprve instalace proběhne.
- lehká instalace, dobrá funkčnost
doporučuji
- Pěkný design klíče a celková jednoduchost alarmu bez zbytečných krabiček navíc
- Lehce šuntoidní klíč, který při zaklapnutém stavu nepříjemně cvaká
Za tu cenu slušný výrobek
- Za ty peníze hodně funkcí a lehká montáž.
OK
- hrozný přístup do menu
bohužel v této cen. rel. nic jiného néní k dis.
- Má vše co jsem požadoval
Funguje tak jak má zapojení bylo velmi snadné čekal jsem horší problémy
Náklonové čidlo SS1
Přidáno: 23. listopadu 2011
(naposledy upraveno 23. listopadu 2011)
- perfektně citlivé
- pouze jednozónové otřesové čidlo
Autoalarm Magicar M4000
Přidáno: 23. listopadu 2011
(naposledy upraveno 23. listopadu 2011)
- Poměr cena/víbava
perfektní funkčnost pouze občas si ho zapnu v kapse mohly být zapuštěná tlačítka
Autoalarm Maxicar 486-3410
Přidáno: 20. října 2011
(naposledy upraveno 20. října 2011)
- xx
Dle popisu se mně jeví jako dobrý alarm s možností připojení GSM. Jinak nemou hodnotit, nemám ho ještě zabudován
- Jednoduchá a rychlá montáž
- dostačujicí cz návod
- levný
- bez založního zdroje
Zlatá střední cesta levných alarmů bez záložního zdroje. Po rozbalení byl do hodiny namontován a funkční. Po nastavení funkcí servisním tlačítkem vše funguje jak má. Paměť funkcí se neztrácí ani po odpojení baterie.
Čekal bych u tohoto alarmu vyžší cenu, když srovnám stejné výrobky jiných výrobců.
Proč ano? Cenově dostupný alarm pro nenáročné uživatele. Spousta užitečných funkcí. Možnost dokupování senzorů.
Proč ne? Nižší míra zabezpečení. Pro odpojení alarmu stačí odpojit baterii.
- levné, užitné, jednoduché, kvalitní
- v balení není manuál
Připojení celé RJ CZ je sice jednoduché, ale pro zjištění jak na to je potřeba se znovu připojit na web. Obnáší to tedy se znovu odebrat z garáže, připojit se k webu, napsat si který drát slouží k čemu a pak pokračovat u auta. Pro ty, kteří s tím pracují denně je to bez problémů, pro toho, kdo to koupí a montuje jednou je to drobná nevýhoda, která však nic nemění na kvalitě výrobku nebo jeho funkčnosti.
- jednoduchost obsluhy
- přehlednost funkcí
- nevím o ničem
Prozatím jenom kladné zkušenosti, v případě výměny bych opět preferoval tuto firmu a její výrobky
- levne jednoduche
spolehlive jednoduche a za dobrou cenu
- Kvalitnější zpracování DO oproti původnímu
Naprogramování dle návodu - 5x rychle zapnout a vypnout zapalování, potom tlačítko I. na DO. Povedlo se až na několikátý pokus, když jsem uvedenou operaci provedl 3 x po sobě. Ale teď funguje bez chyby.
- velmi přijatelná cena
Chci mít dobře zabezpečené auto, líbí se mi cena.Vlastní zkušenost zatím nemám- sháním autoeliktrikáře,který by mi to do vozu zapojil
- Spokojenost s produktem ve všech směrech.
Spokojenost s produktem ve všech směrech.
- Vše potřebné je v balení, celkem jednoduchá monáž dle přiloženého návodu
Slušná kvalita za slušnou cenu