Nejnovější recenze ze sekce Autoalarmy

Přidáno: 11. dubna 2010

(naposledy upraveno 11. dubna 2010)

• dobrý,kvalitní

Přidáno: 11. dubna 2010

(naposledy upraveno 11. dubna 2010)

Zakoupeno v LevnéAlarmy.cz

• S funkcemi a vybavenosti alarmu jsem maximalne spokojen -pomer cena/kvalita super
  • Mrzi me nekolik drobnosti:tento alarma jsem si objednal jako novinku,tusim ze to bylo minuly rok kolem prazdnin.Alarm obsahoval drobnosti jako napr- stahovaci pasky,oboustrana lepici paska 2ks,samolepka na okno 2ks....,jsou to drobnosti ktere potesi,ale zaroven take ulehci urcitou praci!!!Tento alarm jsem si objednal znovu asi pred tydnem a BOHUZEL zadna z vyse uvedenych veci jiz v baleni NENI.Myslim si,ze to nejsou az tak vysoke naklady na kterych vyrobce usetri!!!!Podotykam,ze alarm je za stale stejnou cenu!

Ověřený zákazník LevneAlarmy.com Ověřený zákazník

Přidáno: 8. dubna 2010

(naposledy upraveno 8. dubna 2010)

Zakoupeno v LevneAlarmy.com

• Chybí mu infračidlo pro vnitřní pohyb,alespoň dle vyjádření montážní firmy.Zřejmě je nahradí jiné systémy alarmu.

Dobrý výrobek

Přidáno: 5. dubna 2010

(naposledy upraveno 5. dubna 2010)

Zakoupeno v LevnéAlarmy.cz

• Jsem s tímto produktem spokojený, Je docela šílené všechny drátky zapojovat ale když se to dodělalo tak jsem měl radost že to konečně funguje.

Přidáno: 4. dubna 2010

Zakoupeno v LevnéAlarmy.cz

• Jednoduchý alarm za super peníze.

Dá se namontovat kamkoli.

Autoalarm DS 500 CAN

Autoalarm DS 500 CAN

Přidáno: 4. dubna 2010

• Jednoduchá montáž.
  • Super programování přez USB

Pokud máte novější auto s ovladačem je toto super alarm.

Autoalarm Keetec TS 13 KEY

Autoalarm Keetec TS 13 KEY

Přidáno: 27. března 2010

(naposledy upraveno 27. března 2010)

Zakoupeno v LevnéAlarmy.cz

• Mnoho funkcí, vytřelovací klíč (v balení typ na VW, mam Octavii takže super) - nedá se přehodit ze stávajícího vystřelováku, jiné uchycení i drážka
  • Otřesový detektor má špatně řešení uchycení, očko pro šroub je moc blízko těla detektoru a navíc při dotáhnutí praskne, lepší asi nalepit

Jinak naprostá spokojenost, v přednastavených funkcích alarmu sice trochu zmatek, odlišné od manuálu, ale jde o to to jen přenastavit

Přidáno: 27. března 2010

(naposledy upraveno 27. března 2010)

Zakoupeno v LevnéAlarmy.cz

• Spousta programovatelných funkcí autoalarmu. Možnosti připojení dalších senzorů. Vzhled dálkového ovladače.

Příjemná cena vs funkčnost. Kvalitní a spolehlivý autoalarm téměř do kteréhokoli automobilu. Při nákupu stačí do poznámky uvést typ automobilu a prodejce LevnéAlarmy.cz přibalí do zásilky i návod s přípojnými body pro zapojení výrobku.

Přidáno: 17. března 2010

(naposledy upraveno 17. března 2010)

• Levné, kvalitní
  • Málo podrobný manual

Přidáno: 15. března 2010

• levný
  • kvalitní
  • dosah dobrý
  • univerzální
  • dobrý návod
  • absence připojení dodatečných čidel

Autoalarm Radix 2TN je dobré řešení, pro ty, kteří chtějí mít své auto chráněné za pár korun. Připojení na centrální zamykání je univerzální a lze ho připojit jak na jednotku CZ tak i přímo na servomotorky. Jediné, co si musí člověk zjistit, jak zapojit signál k zamknutí u svého vozidla(jsou dva signály -radix umí oba - negativní nebo pozitivní signál).
Má externí výstup, který se dá využít na dojezd oken při zamčení. V balení je i spínač kapoty.
Doporučuji.

Přidáno: 8. března 2010

(naposledy upraveno 8. března 2010)

Zakoupeno v LevnéAlarmy.cz

• Po vou letech stále bezporuchový provoz!!!!!!!!!

Za dobrou cenu dobré zboží!!!!!!!!!

Přidáno: 7. března 2010

(naposledy upraveno 7. března 2010)

• spolehlivý výrobek

jsem spokojený zákazník ,mohu všem doporučit

• největším plusem je to že odpadá vrtání otvorů při montáži univerzálních zabezpečení fyrmy Jablotron do vozů Fabia
  • cena je velmi příznivá
  • montáž zabezpečení díky tomuto setu zvládne i malé dítě :-)
  • kabeláž by mohla být i delší, ale s tím si hravě poradíte

Tento set jsem pomáhal montovat kamarádovi do Fabie. Doporučil jsem mu jej proto, že zabezpečení Jablotron je nejlepší možné zařízení pro Vaše auto a proto že jsem měl obdobný pro montáž do Felicie. Cenově je dostupné a ještě koupí podpoříte tradiční českou firmu. Montáž je jasná hned při prvním pohledu ale pro jistotu je přiložen i plánek. Největší výhodou jen to že nemusíte do karoserie nic vrtat, jakmile se totiž do plechů pustíte jako byste vzali rez na místo stopaře. Při nákupu netřeba brát zvláštní zřetel. Všem rozhodně doporučuju, šetří Vaši práci a také Vaše auto.

Rozšiřující modul alarmu Jablotron CR 11 A

Rozšiřující modul alarmu Jablotron CR 11 A

Přidáno: 1. března 2010

• jako každý výrobek Jablotronu naprosto spolehlivý
  • malá kabička snadno umístnitelná kdekoli ve voze
  • snadná montáž i pro pololaika
  • konektrory pro připojení má každý kutil doma - netřeba speciálního nářadí pro montáž
  • v mém voze pracuje asi 4 roky bez jediného problému.
  • žádné jsem neobjevil

Releový blok (rozšiřují modul) v mém voze ovládá centrální zamykání něco přes 4 roky s naprostou spolehlivostí. Je vhodný pro ovládání jak centrálního zamykání pomocí alarmu nebo třeba jako releový blok blokují přívod paliva do vstřikovací jednotky. Pokud neholdujete autoelektrice tak svěřte montáž odborníkovi. Já jsem si montáž provedl pomocí návodu během několika hodin. Novější autoalarmy ovládají centrální zamykání bez releového bloku takže ho již asi nebudu potřebovat ale rozhodně všem kdo ho potřebují doporučuji!

dálkový ovladač ja-rc11 pro Jablotron CA 320/322

dálkový ovladač ja-rc11 pro Jablotron CA 320/322

• celkem pěkný design
  • odolný vůči všem druhům opotřebení
  • snadné naučení do systému Jablotron
  • ovládá nejen alarm ale také centrální zamykání, vrata nebo alarm domácnosti či kanceláře
  • ovládá pomocí plovoucího kódu - velmi těžce se dá kód oscanovat a tak vykrást Váše auto
  • dvoutlačítko je výhodné pro ovládání alarmu dvěma způsoby - s a bez otřesového spínače
  • provedení je v několika variantách včetně imitace dřeva
  • občas trošku zlobí uložení baterie a je s ovladačem třeba mírně poklepat aby fungoval
  • čtyřtlačítková verze mi přijde praktičtější, lépe se ovládá více zařízení

Tento ovladač jsem na klíčích nosil několik let. Jedinou údržbu kterou vyžadoval byla výměna baterie - a to ještě ne moc často. Vyměnil jsem ho za čtyřtlačítkovou verzi protože potřebuji ovládat více zařízení. Všem doporučuji stejně jako veškerá zařízení Jablotron.

Autoalarm Jablotron CA 320 Akcent

Autoalarm Jablotron CA 320 Akcent

• naprostá spolehlivost
  • relativně snadná montáž
  • kvalita vyrobená Českou rukou
  • volba několika typů ovladačů
  • jedním ovladačem můžete ovládat auto, vrata i alarm doma
  • přidáním jednoho releového bloku můžete ovládat centrální zamykání
  • plovoucí kód ovladačů patří mezi špičku
  • auto můžete zajstit bez otřesového spínače
  • přijatelná cena pro všechny
  • negativa nejsou vůbec žádná

Mám již několikerou verzi autoalarmu od firmy Jablotron a neměnil bych. Jednoznačně spička mezi autoalarmy. Pokud jste tročku šikovní tak AKCENT namontujete sami. V autě ovládá vše na co si jen vzpometene. Pokud budete kupovat autoalarm tak promyslete jestli chcete jen alarm nebo i ovládání centrálního zamykání. Díky variabilitě ovladačů můžete ovládat i ostatní elektrospotřebiče domácnosti na dálkové ovládání. Rozhodně všem vřele doporučuji. Jablotron je jasná jednička

Autoalarm Portman mistral MAX R2

Autoalarm Portman mistral MAX R2

Přidáno: 16. února 2010

Zakoupeno v LevnéAlarmy.cz

• Hlavní výhodou je určitě cena, která je v poměru cena:kvalita nastavena velice nízko.
  • Kvalita
  • Zpracování dálkového ovladače
  • Proti snad jediná věc, ale zanedbatelná a to siréna. Ukvákanej zvuk. Ovšem to je věc vkusu, dá se nahradit podstatě jakoukoli.

Rozhod jsem se pro něj z vlastních zkušeností. Jelikož jsem jich nainstaloval povícero (cca 20) a problém nastal snad v jednom případě a to s ovladači, nebyla to závada výrobku, ale podle mého názoru zákazník ten ovladač utopil. Mimo jiné ovladače jsou kovové, pevné a vždy víte jestli je máte či ne, povedené ovladače.
Prostě kdo hledá autoalarm v dolní cenové hranici tak tento je jeden z lepších této kategorie.

Portman Apollo

Portman Apollo

Ověřený zákazník Aukro.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 13. února 2010

(naposledy upraveno 13. února 2010)

Zakoupeno v Aukro.cz

• Dobrá cena,slušné recenze,variabilita
  • složitější zapojení

solidní výrobek.Spolehlivý.
Doporučil bych ho všem

Přidáno: 13. února 2010

• Mnoho funkcí
  • Hezký ovladač
  • Možnost dálkového otvírání kufru (odskok)
  • Ovládání centrálního zamykání
  • Cena
  • Nelze nastavit jiné tony při odemykání/zamykání
  • AUX ovládán přes kostru

Kvalitní autoalarm s mnoha funkcemi a možností připojení mnoha dalších čidel. Možnost tichého zamykání/odemykání. Ovladač je hezky a kvalitně zpracovaný a má poměně velký dosah. Za tuto cenu je to velmi dobrý autoalarm

Autoalarm Magicar M100AS

Autoalarm Magicar M100AS

Přidáno: 8. února 2010

(naposledy upraveno 8. února 2010)

• Dobrý den.Podle toho jak to čtu vypadá to super.Když si ho ale objednám jakou jistotu mám že mi přijde zrovnaMagicar M 100 AS a né nějaký koš z repro jak se již několikrát stalo.A málo píšete o tom co vše umí.A zda-li to vše dohromady stojí 1,890 nebo jen něco a zbytek se musí dokoupit.Věřím že mi o tom povíte něco víc.Věřím že bych si ho potom objednal.Napřed ale musím sehnat centrál na 2 dveře.Děkuji a s pozdravem....Kouba.
  • Nevím o tom nic.

Nevím proto se informuji.

Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí 1...21 22 23 [ 24 ] 25