Nejnovější recenze ze sekce Autoalarmy
Autoalarm Keetec TS 10
Přidáno: 27. listopadu 2014
(naposledy upraveno 27. listopadu 2014)
Zakoupeno v LevnéAlarmy.cz
- Jednoduchá instalace
- Velikost
- Funguje bez problémů
- Komunikace přes volání a SMS
- Neumí vyvolat hlasitý poplach
Je to první vlaštovka ve své kategorii. Je pár věcí kté se dají vylepšovat (větší akumulátor, další periferie, vestavná/skrytá verze, pouze externí napájení z velkého akumulátoru pro co nejdelší výdrž, atd.), ale běžné funkce zvládá dobře.
- kvalita
Kvalita
- doporucuji
vyborny
- necelý rok to fungovalo.
- baterie na hov...
- instalace do zásuvky je kravina - snadnější likvidaci "alarmu" pro zloděje jsem neviděl.
Alarm ema jsem dostal na vánoce (je 10 měsíců starý) a už je po něm. Po 3 reklamacích jiných Faljzarových výrobků nemám ani chuť zase něco reklamovat. Bohužel další ze spousty nespolehlivých výrobků od Flajzara. Koupil jsem u něj 5 jeho výrobků a 4x zklamání. Jeho "stavebnice" jsou na úrovni asi průměrného středoškoláka oboru elektronika. GSM pagery má každý rok novou verzi a zpětná kompatibilita není. Proto doporučuji si raději připlatit za něco kvalitnějšího od konkurence. Nebo na eBay koupit GSM komponenty a postavit a naprogramovat si celý výrobek sám.
- Malá ,velikostí i dobrou cenou
Jsem spokojen s nákupem.
- Díky šroubům už se nerozpadá
levné a elegantní řešení vystřelovacího klíče
- Nový funguje dobře.
- Nedořešená baterie.
Po roce přestal alarm fungovat.Zasláno na reklamaci,výměna vadné baterie.Přesně za rok stejná závada,osobně změřena baterie-je vadná.Dotaz na baterii u Flajzara-pošlete,měníme
pouze u nás.Cena baterie kolem 250,-Kč.
Docela drahý provoz:kredit,baterie,poštovné každý rok.A hlavně při docházení životnosti baterie absolutní nespolehlivost,jelikož si přístroj dělá co chce.
- nízká cena
- nízká životnost cca 5 měsíc
- stále v reklamaci
Alarm mám po čtvrté v reklamací, údajně výměna baterie.
Osobně bych řekl že odejde gsm modul, vše funguje s PC jen SIM karta se nepřihlásí.
Firma FLAJZAR, poslední reklamaci ani neopravila a vrátila přístroj v nefunkčním stavu.
- Za ty peníze spousta muziky.
- Návod od výrobce ohledně funkcí by mohl být obsáhlejší
Alarm umí vše co potřebuji a je jednoznačně nejlevnější, ovladače jsou velmi pohledné s kovovým rámečkem, takže snad i něco vydrží.
nefungující imo
- Dobrý nápad.
- Nepraktické
Když vám chce zloděj vykrást auto tak tomu stejně nezabráníte.
Jsou to podle mě vyhozené prachy.
Autoalarm SafetyLock se525
Přidáno: 29. července 2014
(naposledy upraveno 29. července 2014)
Zakoupeno v AUTOHIFI - HFC servis
- cena a provedení
- absence návodu třeba pro typ Škoda Rapid
pro Škodu Rapid je potřeba připojení s nastavením pro obě CAN linky ale připojení jen jedním vodičem, jinak to nechodí. Pro někoho to může být zklamání a podnět pro reklamaci i když je alarm v pořádku.
dobrej alarm za dobry prachy funkuje pěkně
Autoalarm Maxicar 1986
Přidáno: 13. července 2014
(naposledy upraveno 13. července 2014)
Zakoupeno v LevnéAlarmy.cz
doporučuji
- nejspíše dobrý výrobek
- pouze GSM?
Stačí malá přenosná rušička GSM signálu za 1500 Kč a je po alarmu :-(
- V jednoduchosti je síla.
Mám alarm teprve několik dní, a jsem velice spokojen.
Jednoduchá montáž.
Možnosti nastavení .
Velice malé.
- desigen, funkčnost
- tlačítka na dálkovém ovládání mají tužší stisk
Výrobek na první hodnocení bude vyhovovat účelu.
- Je to vynikající alarm.Malý a skladný.
Jsem spokojen.
- Funguje jak má a to je hlavní.
Je malý dá se v šude schovat a splňuje účel.