Nejnovější recenze ze sekce Autoalarmy
- Provedení Dosah vysílače
- Nedostatečná kabeláž např. u sirény
Zatím plná spokojenost
- citlivá regulace snímače
Produkt jsem použil k jinému účelu než je určen.Za tuto cenu se mi nevyplatí stavět toto zařízení.
- poměr ceny a užitné hodnoty
dobré
- Malý, výkonný, snadná montáž.
Je třeba nastavit otřesy a náklon, jinak se nehnete od telefonu.
Stačí větší vítr nebo se otře pes o nárazník a už běžíte k vozu.
Již mám tři tyto alarmy a je SUPER.
Zlaté české ručičky.
- supr
dobry
- Malé rozměry, velká, regulovatelná citlivost
- Použitý konektor je atypický
Zařízení bylo pořízeno na rozšíření zabezpečovacího systému objektu, zatím funguje bez problémů. Doporučuji k použití.
- jednoduchá montáž
- nepřesný popis připojení jednotlivých vodičů (není jednoznačný)
celkově uvidím po zprovoznění alarmu
- spolehlivot funkcí, funkce jako takové (dálkové startování, dopňkové volby pro funkce), možnost programování jednotlivých funkcí
- drobné nepřesnosti v popisu a překladu
Dobré zkušenosti se starším typem na jiném voze
- dobrá cena ,
- snadná montaž,
- srorumitelný návod
- tento produkt jsem si vybral kvuli ceně
- mám ho už rok a vše zatím funguje
- produkt bych klidně doporučil ostatním
- vlastnosti, cena
- zatím nevím o ničem
funguje perfektně a při správné instalaci bude velice těžké (spíše nemožné) ho překonat, bude-li dlouhodobě bezporuchový hodnotím ho jako velice dobrou ochranu proti odcizení
- cena ale po placení poštovného opětovného při reklamacích je i ta vysoká.
- Funkce přiblížení a vzdálení otevírá jak kdy od sekund do několika minu nebo taky neotevře aní nezavře vůbect.Je nespolehlivá proto nedoporučuji koupi.Je to spíš komedie na zasmání.Když otevře zavírá a otevírá dokola když jste ve vozidle nebo u vozidla.Jestli to natočim bude to veselé video.
Koupil jsem si pro otevření pouze přiblížením a vzdálením a tato funkce pracuje nepolehlivě.Rychlejší je vyndat klič a nebo zmačknout ovladač.Ale kvůli tomu jsem si toto zažízení nekoupil.Teď reklamuji ale prodejce píše že je vše vpořádku a já platim poštovné a stojim v dešti u zamknutého auta a moknu.Snad to vyřeší ČOI a uzná kdo má pravdu.Dobrá nápad ale tento výrobek si nekupujte.
- Jednoduché zapojení
- Složité programování
Připadal mi vhodný, za náhradu poplašného zařízení
Důvod výběru byl prostý.Nízká cena a skvělí design.
Produkt je nad očekávání perfektní,jediné co bych vytknul je to že ovladač je spíše pro ženskou ruku,jeho provedení je malinkaté.
Použití je výborné.Vřele doporučuji všem.
- Sedí dobře
- Nevim
Vyborné
- Slušný výrobek
- Vždy se něco najde
Čtu zde negativní recence. Ty lidé nevědí o čem mluví.Proto jen krátce. Výrobek je na slušné úrovni.Plně funční.Když jej nabijete,bez elektřiny dle návodu těch 24 až 48 hod.vydrží. Je velmi citlivý především na otřesy.V podstadě,jak vám někdo bouchne do auta reaguje a prozvoňuje. Na tramvaje a auta z okolí reaguje též,ale spíš na ty dunící klepající a rachotící.Projíždíli okolo vás vozidlo ve slušnémstavu,poplach to nevyvolá.To samé při parkovaní.Stojíli vedle vás vozidlo slušné,jste bez detekce.Klepající vrak to zaznamená.Hovořím o nastavení v té nejvyšší fázi.Dále by měl výrobce sděli a to i pro ostatní,že odposlech zvuku z vozidla je možný pouze 1 minutu,pak s hovor ukončí a můžete si volat dál po minutách.Dále by se mělo vědět,že v případě poplachu,když se vše ukončí atd. tak Ema je cca 5 min. neaktivovaná a poté se sama aktivuje a zase hlídá. V případě,že popojíždíte a nemáte zapnuté sms-ky,tak vás prozvoní,vy to nevezmete,ona se deaktivuje a zase po5-ti minutách se aktivuje.Takže je otázka zda při popojíždění či nákupech jí vypínat prozvonění,což doopravdy funguje spolehlivě, či si nechat v telefonu 2-3 zmeškané hovory za nepropojení s Emou,když víte o co jde a máte ještě např.jiný ton na telef.číslo emy.Ještě by výrobce měl vychytat a lépe popsat systém jak určovat BTS stanice.Ale na jejich lince vám to řeknou.Výhoda českého výrobce.Závěrem,každý výrobek má něco.Tento je slušný a plně funční.Když někdo bude vaše auto chtít ukrást,stejně ho ukradne.Zde ale máte naději alespoň nějakou,že i kdyby měl emu najít vyhodit a pod.tak stejně v tu chvíli reaguje a víte,že se něco děje.Aby to nevypadalo,dávám tomu 80%,vždy se něco najde,ale je to slušný.Každý ať zváží.
- Zatial funguje bez problemov
- Ziadne
Som zatial max. spokojny...
- Levný dvoucestný alarm.
- Nemá zamykání tlačítek ovladače.
- Nelze nastavit současně vibrační a zvukový režim.
- I když je deaktivované automatické uzamykaní za jízdy, tak po vypnutí zapalování alarm vyšle signál pro odemknutí.
Nejlevnější dvoucestný alarm na trhu v ČR, co jsem našel.
Celkem dobře se ovládá a relativně snadno nastavují funkce.
Vzhledem k tomu, že se jedná o nejlevnější produkt, je ovládání a používání alarmu adekvátní ceně.
Alarm bych doporučil těm kteří chtějí mít informace o tom, co se děje s jejich autem při narušení a přitom nechtějí platit moc peněz za funkce alarmu, které ani nepoužijí, jako například dálkový start, spínání různých spotřebičů na dálku atd.
- Funkčnost podle očekávání.
Doporučuji do návodu/popisu dopsat, že výstup má "negativní logiku" - v klidu je na úrovni Ucc, a při otřesu je impulz 0 V.
- cena-levné, přehledný display+ tlačítka zorganizovaná na lcd ovladači, dobíjení cca 1x za měsíc, určeno spíše pro benziňáky-
- nevhodný pro starší naftové motory-start na 1 vteřinu, hlídání startu na kontaktu zapalovací cívky
čínský alík
- Perfektní komunikace.
- Dodání do druhého dne.
Objednal jsem zboží,v zápětí mi přišlo potvrzení objednávky a číslo zásilky pro sledování.Perfektní služba.Doporučuji.
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »