Nejnovější recenze ze sekce Autoalarmy
- Velmi široký a kvalitní sortiment zboží
Výborný obchod a kvalitní zboží.
Všem doporučuji.
náhradní ovladač ke Keetec TS 8000
Přidáno: 18. listopadu 2013
(naposledy upraveno 18. listopadu 2013)
Zakoupeno v 9000.cz
Dodání do druhého dne
- nyní nízká cena
- ověřená kvalita Magicar
- možnost připojení s CAN BUS modulem
- mnoho možností nastavení pro správnou funkčnost
- možnost dálkového startu
- u tohoto modelu již není možnost snímání el. šumu (nutnost připojit vodič na snímač otáček nebo alternátor)
Koupil jsem tento alarm z důvodu dřívější spokojenosti s touto značkou a hlavně pro možnost dálkového startu. Nicméně přišla inovace a s ní i některé klady a zápory.
Při instalaci s CAN BUS modulem celkem jednoduchá montáž.
Samozřejmostí je i instalace bez CAN modulu, což je více náročnější na zapojení, ale funkčnost stejná. (jen nelze ovládat originálním ovladačem)
Kladně hodnotím možnost různosti nastavení pro konkrétní vůz, takže určitě univerzálnost s možností použití do všech vozů.
Záporně hodnotím snímání spuštěného motoru (nutnost připojení vodičem), při připojení na alternátor, startér po nastartování ještě asi tak 1 vteřinu běží, proto jsem zvolil snímání otáček přímo ze snímače (jak mi bylo doporučeno), ale i zde je tento doběh startéru.
Je to nepatrné, nicméně je to slyšet.
- není
***
- Za málo peněz hodně muziky
- perfektní náhrada poškozeného imo/centrálu u megane ph1
Prostě splňuje vše co jsem očekával a překvapil mě ještě dalšíma funkcemi které ani nebyli popsány při prodeji ;)
- Funkčnost.
- Cena.
Solidní výrobek.Pouze však,budeme-li se bavit o ceně do 1 000,- Kč.Akumulátor slabý(nedostačující) a při představě,že si ho po opotřebování nemohu sám koupit a stejně jako u mobilu sám vyměnit,je cena za kterou se prodává,šílená!Tím,že nabíjecí zásuvky u většiny vozidel jsou po vytažení klíčku ze zapalování bez napětí,nezbývá nic jiného,než tento výrobek stále nabíjet a tím pádem i vybíjet.Při představě,že takto Li-on akumulátor vydrží jen nějakou dobu a výměna je možná pouze u výrobce za cenu cca 300,- Kč+balné a poštovné,je dalece lepší investicí autoalarm jiné providence.
- dobre funguje nemrzne len po 3 rokoch mi zacali miznut kontrolky na ovladaci, a prestalo mi otvarat auto
- neskor mazali sa kontrolky a auto blblo
Je to dobry alarm.
Jsem spokojen.
- pěkný design dálkových ovladačů
- přehledné schéma zapojení
- nejde vypnout funkce automatického zamknutí po nastartování
levný a funkční autoalarm
- Libi se mi desing a funkce
- Na to jak je velky maji na urcite typy vozu kratke planzety na klic
Muzu doporucit
- cena, funkce alarmu
Velmi dobré
- jednoduchost
- krátká životnost
po roce používání postupně přestal komunikovat s dálk. ovladači. Došlo to až do stavu, kdy se mě podařilo otevřít nebo zavřít auto až po 10 minutách neustálého mačkání ovladače.
- Relativne jednoducha instalace (s CAN modulom)
- Indikace stavu vozidla na pageri
- Pager pro bezne pouziti (=zlodeji bez lepsiho vybaveni)
- Dodatecne vstupy (dalsi senzory)/vystupy (mozna napr. gsm modul).
- Pager nedetekuje sam ztratu signalu - takze kdyz se nekdo dostavi s rusickou, je na nic.
- Neni mozne se dozvedet stav auta bez toho aby auto blikalo/pipalo (napr. teplota, napeti baterie).
- Pri pouzivani orig. klicu od auta se obcas pager nesynchronizuje s alarmem - alarm pise zamceno, i kdyz je odemceno.
- Celkove ovladani pageru je dost predpotopne na dnesni dobu - vubec cely design pageru vypada tak 15 roku stary.
Autoalarm jako taky je asi dobry podobne ako ostatne, ale osobne bych uz priste spis sel treba do DS 500 CAN a k tomu koupil nejaky separatni modul na pager (treba GPS+GSM).
Za tu cenu bych rekl ze to mohlo, vzhledem ke konkurenci (DS 500, Keetec) vedet trochu vic.
Osobne mi chybi detailnejsi technicky popis (pouzite sifrovani v klici, pouzite frekvence), moznost nejakych vylepseni alarmu aktualizacemi. Ale to je podobne u asi vsech alarmu, bohuzel to vypada ze se uplne nedrzi poslednich trendu ve vyvoji hw/sw.
Za ty peníze dokonalá ochrana auta
- Funguje jak má.
- Ktátký kbel, nutno nastavit.
Funguje jak má.
Splňuje očekávané
Splňuje očekávané
- Využil jsem stejné zapojení již namontovaného alarmu, kde byla vadná řídící jednotka.
Dostupný montážní návod před zakoupením zboží.
- Super alarm za skvělou cenu
Doporučuji, sám jsem ho už dával do 5 aut a paráda.