Nejnovější recenze ze sekce Autoalarmy
Otřesový snímač LSK 2
Přidáno: 22. května 2014
(naposledy upraveno 22. května 2014)
Zakoupeno v ALARMTUNING.cz
- funguje jak má
jednoduchá instalace,malé rozměry.
jsem spokojen
- Dosah, vydrz baterie, moznost dalkoveho startu, podsviceny display, vibrace, odolny obal a hlavne moznost porizeni noveho ovladace
- Pro nekoho slozite ovladani pridanych funkci, cena noveho ovladace je temer polovina celeho systemu
Tento system mam jiz ve voze namontovan osm let i s dalkovym startem a je to super, stale funguje, kdyby me nevytekla baterie Duracel do ovladace, tak jsem nemusel kupovat novy, nebot stary puvodni stale funguje, ale nejde display a zvuk, tedy podstatna funkce.
- připojení na CAN za rozumnou cenu
- led dioda je spolu s tlačítkem a je obtížné ji umístit
Dobrá cena za značkový alarm.
- pertfektní univerzální systém
Doporučuji všem, kdo chce zabezpečit automobil
- Zatím funguje ale ....
Bohužel nemůžu hodnotit protože jsem obdržel jiné čidla než vyobrazené které jsem objednal
- bez klíčové odemykání funguje skvěleeee
- opravdu spolehlivé
- nastavitelné otřesové čidlo
dobrý nápad.děkuju.děkuju.děkuju
- Velmi kvalitni ovladac
- Tlacitka se musi vic zmacknout, takze nehrozi nechtene stisknuti v kapse
- Jednoduche pripojeni
Tento produkt sem si vybral jako doplnek k centralnimu zamykani z vyroby. Zapojeni bylo jednoduche a funguje bezvadne. Auto jde zamknout na vzdalenost max cca 15m.
- malé rozměry a perfektní zpracování.po špatné zkušenosti jiným alarmů.tento nemá chybu.
malé rozměry.perfektní zpracování.hodně chytrých funkcí v malém těle.dobrá ukrytelnost v interiéru automobilu.vlastní skušenost mám po deseti dnech velice dobrou hned se mi klidnějí usíná když vím,že našeho miláčka chrání ďábel ukrytý v andělském těle.produkt se mi používá dobře.rychle jsme si ho osvojili naše celá rodina.posluchá jako hlídací pes na každý povel,kterýmu zadáme.konkurenci nešahá ani na paty prostě je bezkokurenční.zpracování je super .dobře se dá ukrýt a zabudovat do vozu.tento alarm jsem vybral po své vlastní skušenosti kdy mě ukradli naše milované autíčko.toto nové už si ukrást nenechám proto jsem zvolil tento gsm alarm.který reaguje na sebemenší změny ve voze.po těchto zjištěných událostech dává vědět na můj mobilní telefon.za dobrou cenu skvělí hlídací pomocník našeho miláčka.funkce jsou podle očekávání tento alar mohu s čistým svědomím vřele doporučit.
- skvělé zpracování a malé rozměry.pro malé rozměry a doubrou funkčností.skvělé ukrytí v interiéru vozu.nenápadný.
- nemám zatím žádne zápory
pro malé rozměry.perfektní zpracování.použití dobrých materiálů.dobře se dá ukrýt v interiéru vozu.vlastní zkušenost má velice dobrou a pozitivní zatím bez problémový chod.produkt se mi používá dobře po několika minutách jsem nainstaloval do vozu i hned byl uveden do činosti hlídání našeho miláčka.produkt bych doporučil všem co mají špatnou zkušenost s krádeží auta.auto mi ukradli večer před domem a můj dosavadní alarm vůbec nepracoval.tak jsem se rozhodl protento tip na ochránění našeho miláčka.zatím jsem doposud žádný takový produkt u konkurence neoběvil a ani ho hledat už nebudu.cena a kvalita je mě na prvním místě a tento produkt je nad mé očekávání.za dobrou cenu dobrá kvlita.překvapil malými rozměry a velkou flexibilitou funkcí.zatím tento produkt funguje podle očekávání.s koupí jsem spokojen a mohu jenom doporučit.
Doporucuji.Fakt dobra vec.
Doporucuji!!!!
- Zboží jsem neobdržel, nákup zrušen ze strany obchodu z údajných problémů s dodavatelem.
ok
- levný, jednoduchý, kvalitní
- zatím nic
doporučuji, dobrá alternativa kvalitního alarmu.
- za málo peněz hodně muziki
doporučuji
- Jednoduche s can bus
- Inteligentni logika a moznost programovani
- Ovladani rele. v pripade odpojeni jednotky z konektoru se deaktivuje imo rele. ocekaval bych presny opak.
- kvalita za rozumnou cenu
kvalita za rozumnou cenu
- cena a fukce
- nastavovani pres sevisni tlacitko
- je to nefunkční,nepoužitelná napodobenina.
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »